21:58 / 23.10.2014 Политика

На окрузі № 200 заплановано силовий варіант зриву виборів (ФОТО)

Звернення Антона Яценка - скани документів.

Кандидат у народні депутати Антон Яценко звернувся з листом до місії ОБСЄ, міжнародних спостерігачів, посольств, представництва ЄС, Всеукраїнських громадських організацій, засобів масової інформації, правоохоронних органів, уповноваженого з прав людини, міжнародних громадських організацій, громадських рухів, Комітету виборців України, інших правозахисних організацій.

Про це Яценко написав у своєму Фейсбуці.

Народний обранець опублікував лист-звернення, у якому закликає максимально сконцентрувати увагу на процесі проходження виборів у виборчому одномандатному окрузі №200 та направити для цього представників ОБСЄ, ЄС,ЗМІ, правоохоронних органів, громадських та міжнародних організацій та інших. Копію листа публікуємо нижче.

 Антон Яценко  в листі заявляє, що для реалізації силового зриву виборів з міст Білої Церкви та Броварів на округ вже привезено не менше 200 бойовиків, які у день виборів 26 жовтня 2014 року повинні фізично зривати процес виборів, а саме: не давати дільничним виборчим комісіям нормально здійснювати роботу, знищувати урни, підпалювати їх, викрадати бюлетені, здійснювати напади під час транспортування бюлетенів до окружної виборчої комісії, здійснювати інші дії.

Народний депутат просить міжнародних організацій не допустити  підпали, вбивства та інших насильницьких дій щодо кандидатів у депутати по одномандатному виборчому округу №200.

ТЭГИ: