14:26 / 04.12.2013 Политика

Юрій КАРМАЗІН: «Ми знову стали свідками того як суд Януковича знімає «неугодних» кандидатів з виборів»

Опозиційний політик Юрій Кармазін висловив своє обурення щодо зняття з виборчих перегонів Віктора Романюка. Про це він заявив у вівторок, 3 грудня під час зустрічі з мешканцями в Обухові.

«Ми знову стали свідками того, як суд Януковича плює в обличчя демократії і знімає «неугодних» кандидатів з виборів. Спочатку вони висунули проти всіх опозиціонерів двійників. Подивіться, ЦВК зареєструвала двох Романюків та Власенків, повних клонів Остапа Семерака та Юрія Кармазіна. Але це не працює, люди чітко знають, хто є хто. Тепер, влада пішла ще далі – вони зробили суд знаряддям політичної розправи. Це рішення, яке прийняв суд, воно м’яко кажучи, сумнівне.»  

Юрій Кармазін заявив, що він завжди боровся проти несправедливості, проти тих, хто свідомо порушує закон. Він рішуче засуджує злочинні дії влади та її висуванця Руслана Бадаєва. За словами Кармазіна в міліцію подані десятки заяв про злочини щодо підкупу виборців, проте злочинці не покарані і продовжують розносити по хатах пайки та гроші.

«Мені вже повідомили, що в останні два дня на вулицях з’явились псевдосоціологи, які ставлять людям запитання «За кого будете голосувати, якщо Кармазіна знімуть з виборів?». Так влада в особі Руслана Бадаєва готує грунт для подальших незаконних дій. Наступний удар може бути проти мене».

Крім того, Кармазін закликав опозиційних політиків та громадських діячів докласти зусиль для поновлення Романюка, як кандидата в 94-му окрузі.

«Я за чесні вибори, за чесну конкуренцію, за справедливість. Це найголовніше. Лише дотримуючись цих принципів, ми зможемо подолати свавілля влади» – впевнений Юрій Кармазін.