14:53 / 21.10.2020 Политика

Конопелько Микола: Зараз наше фінальне завдання - привести нових людей на місцях, щоб разом з президентом, Верховною Радою та місцевим самоврядуванням реалізувати все заплановане

Кандидат у депутати Київради від партії «Слуга народу» конопелько Микола, коментуючи послання Володимира Зеленського до Верховної Ради про внутрішнє та зовнішнє становище України, зазначив, що вчорашній виступ Президента з трибуни Верховної Ради був потужним, емоційним та надихаючим. І надав багато відповідей на ті загальнодержавні питання, котрі задають мені люди на зустрічах.

Конопелько Микола назвав головні меседжі послання:

Перше - медицина. Здоров’я людини – це пріоритет для держави, особливо з урахуванням епідемії коронавірусу. Пандемія довела на практиці, що руйнування медичної системи протягом майже 30 років - має свої наслідки. Зараз медична реформа - це вже життєва необхідність, а її успіх в тому числі залежить від роботи місцевої влади.

Друге - держава у смартфоні. Курсу на цифровізацію мають дотримуватися усі державні органи, адже у світі, де дуже стрімко розвиваються технології, взаємодія з державними органами має бути зручною, швидкої та зрозумілою для людей.

Третє - комфортна країна. Без нових доріг, шкіл, дитячих садків та лікарень неможливо говорити фундаментальні зміни у якості життя наших громадян. І саме на місцевій владі лежить завдання забезпечити втілення цієї державної політики у життя.