17:02 / 20.10.2020 Политика

Богдан Чорній має намір заполонити Оболонь мініпарками

Всім киянам добре відомий парк "Наталка" в Оболонському районі. Але, наприклад, у мешканців Пріорки розповіді про “Наталку” особливого ентузіазму не викликають. Щоб дістатися до набережної потрібно 40 хвилин пішки, або щонайменше 20 хвилин на громадському транспорті. Люди рідко мають змогу відвідати цей парк.

Кандидат у депутати Київради від партії «Удар» в Оболонському районі вирішив змінити таку ситуацію. В своїй програмі він передбачив створення мініпарків в глибині Оболонського району. Затишні міні-сквери з автополивом та зручними лавками – як у великих містах Європи або Америки – чудово впишуться у великі «Оболонські двори», вважає Богдан Чорній.

Також у програма кандидата передбачає відновлення бюветних комплексів: у деяких місцях їх будуть реконструювати, а де буде раціональніше пробити нову свердловину, ніж ремонтувати старі труби з грибком – зроблять її.

"Розвиток нових скверів – одне із моїх ключових завдань на наступну п'ятирічку. У нас є план дій і ми не роздаємо пустих обіцянок!" – наголосив Богдан Чорній.