15:26 / 08.10.2020 Политика

Партія "ЗА МАЙБУТНЄ" продовжує нарощувати рейтинг

Рейтинг політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» продовжує зростати. Про це свідчать результати дослідження, проведеного соціологічною групою «Рейтинг».

Так, за останні півтора тижня «ЗА МАЙБУТНЄ» набрала ще один відсоток електоральної підтримки. Наразі за політсилу готові проголосувати 7,2% з тих, хто визначився і піде на місцеві вибори. Це одна з п'яти політичних сил, які долають прохідний бар’єр у 5%.

Зростання рейтингу «ЗА МАЙБУТНЄ» відбулось на тлі зниження підтримки «Батьківщини».

Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» була створена лише наприкінці травня цього року. Лідером політсили є народний депутат Ігор Палиця.

Опитування було проведене серед населення України віком від 18 років у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. 

Вибіркова сукупність: 5000 респондентів. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews – телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера, на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 1,4%. Терміни проведення: 4–7 жовтня 2020 р.