09:16 / 05.10.2020 Политика

Богдан Чорній назвав, хто може стати найкращою опорою для місцевої влади

Для депутата не може бути дрібних та неважливих справ на його окрузі, - про це в інтерв’ю журналістам Svoboda.UA розповів кандидат до Київради від команди Удар Богдан Чорній. 

Богдан Чорній відзначив, що ще в статусі члена команди УДАР провів понад двадцять зустрічей з людьми на окрузі. «Було дуже цікаво подивитися людям в очі, особисто з’ясувати – що їх турбує, які в них найбільш важливі проблеми, – заявив член команди Віталія Кличка. – В якості кандидата прагнутиму обійти усі двори на окрузі та поспілкуватися з людьми. Це надзвичайно корисно для майбутнього депутата: побачити з одного боку вираз безвиході та байдужості на людських обличчях, а з іншого – зустріти ініціативних та енергійних людей, які вже сьогодні власними силами роблять свої під’їзди та двори комфортними та безпечними. Такі люди – майбутня опора місцевої влади, кадровий базис для створення ОСББ. Треба виявляти та просувати молодих, які допоможуть подбати про пенсіонерів». 

Довідка: Богдан Чорній, 31 рік, корінний киянин, кандидат економічних наук. Закінчив Київський політехнічний інститут за спеціальністю «Економіка підприємства». Тричі стажувався в США за програмами студентських обмінів. Кандидат економічних наук. Працював у Департаменті економіки та інвестицій КМДА. З лютого 2012 року призначений на посаду заступника генерального директора КП «Київське інвестиційне агентство». Одружений. Виховує сина та дочку.