10:23 / 04.10.2020 Политика

Конопелько Микола: Покращити якість медичних послуг можна навіть в рамках міського бюджету

В Україні спостерігається катастрофічна ситуація зі станом здоров’я населення, а соціально-демографічну ситуацію можна вважати кризовою. Ці висновки базуються лише на основі офіційних статистичних показників, які, як відомо, насправді не відображують реального масштабу проблем в галузі охорони здоров’я в Україні. Реальний масштаб катастрофи залишається в тіні. Такий стан справ потребує прийняття негайних політичних рішень з метою стратегічного планування заходів з виходу з цієї кризи.

Кандидат у депутати від партії “Слуга народу” у Дарницькому районі Конопелько Микола впевнений, що реформувати медицину можна і треба на місцевому рівні оскільки саме місцева влада має величезні можливості і вплив на якість медичних послуг.

“Це доведено нами на прикладах роботи команди в інших регіонах України: великій області та місті мільйоннику. І ми чітко знаємо як це зробити в Києві!” - заявив Конопелько Микола.

Питання підвищення якості медицини в країні стоїть дуже гостро і місцева влада має всі можливості, щоб його вирішити. Кандидат вважає, що перш за все потрібно розробити стратегію та план оптимізації медичної мережі міста. І він чітко знає, як це зробити, оскільки разом зі своєю командою реалізовував такі проекти у різних містах України. І маючи великий досвід у таких справах, кандидат №2 у Дарницькому районі від партії “Слуга народу” Конопелько Микола готовий провести ці зміни в Києві та забезпечити киянам якісні медичні послуги.