17:31 / 24.09.2020 Политика

ЦВК визначила порядок проведення кандидатами в нардепи України передвиборної агітації

Комісія ухвалила постанову "Про здійснення організаційного та фінансового забезпечення проведення кандидатами в народні депутати України, зареєстрованими в одномандатному виборчому окрузі № 208, передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення проміжних виборів народного депутата України 25 жовтня 2020 року".

Цим рішенням, зокрема, визначено, що таке забезпечення здійснюватиме окружна виборча комісія ОВО № 208. Разом з тим, у зв’язку з реформуванням державних і комунальних друкованих засобів масової інформації ЦВК встановила, що на замовлення вказаної комісії публікацію передвиборних програм кандидатів у народні депутати України здійснює визначений її рішенням друкований засіб масової інформації будь-якої форми власності, який поширюється на всій території відповідного виборчого округу.

При цьому Комісія зобов’язала ОВК ОВО № 208 здійснити відповідні заходи щодо надання кандидатам у народні депутати України ефірного часу та друкованих площ для забезпечення проведення ними передвиборної агітації та визначила терміни їх виконання.

Про це BAGNET дізнався з повідомлення відділу взаємодії зі ЗМІ Секретаріату ЦВК.