19:46 / 18.09.2020 Политика

ЦВК зареєструвала двох кандидатів у народні депутати України в ОВО № 208

Всього зареєстровано 9 кандидатів у народні депутати України

18 вересня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії.

Розглянувши заяву ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" та заяву громадянина України про самовисування разом з іншими документами щодо реєстрації кандидатів у народні депутати України в ОВО № 208 на проміжних виборах народного депутата України 25 жовтня 2020 року та встановивши їх відповідність вимогам виборчого законодавства, Комісія зареєструвала двох кандидатів у народні депутати України. А саме:

Гунька Анатолія Григоровича, народився 12 березня 1976 року в селі Сальне Ніжинського району Чернігівської області, громадянина України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директора ТОВ "Гільдія права", безпартійного, проживає в місті Бровари Броварського району Київської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ";

Гунька Анатолія Миколайовича, народився 8 серпня 1981 року в місті Кременчук Полтавської області, громадянина України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, тимчасово не працює, безпартійного, проживає в селі Йосипівка Кременчуцького району Полтавської області, судимість відсутня, самовисування.

Раніше Комісією вже було зареєстровано сімох кандидатів у народні депутати України в ОВО № 208 – Олексія Оскера, Михайла Побігая, Сергія Суханова, Івана Донця, Олега Ляшка, Віталія Чорного та Василя Крутчака.

Окрім того, під час засідання ЦВК зареєструвала трьох довірених осіб кандидата в народні депутати України Олега Ляшка, зареєстрованого в ОВО № 208 на проміжних виборах народного депутата України 25 жовтня 2020 року.

Окрім того, Комісія внесла зміни до складу окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України ОВО № 208, утвореної відповідно до постанови ЦВК від 4 вересня 2020  року № 231. Рішення прийняте після розгляду Комісією відповідного подання про заміну члена ОВК від Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ".

Також затверджено рішення окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України ОВО № 208 щодо виконання повноважень членів цієї комісії на платній основі на проміжних виборах народного депутата України 25 жовтня 2020 року.

Про це BAGNET дізнався з повідомлення відділу взаємодії зі ЗМІ Секретаріату ЦВК.