16:48 / 19.12.2018 Одесса

Будь-якою ціною затримати експорт! - підприємці про керівника Одеської митниці Мартинова

На Одеській митниці черговий корупційний скандал - в.о. начальника Одеської митниці Сергій Мартинов продовжує затримувати вантажі українських експортерів під виглядом порушення прав інтелектуальної власності, хоча підприємці надали експертний висновок про відсутність заявленого порушення.

Після надання експортерами експортного висновку про відсутність порушення прав інтелектуальної власності патентовласників - Івана Чорнея (якого активісти неодноразово називали контрабандистом) та Антона Грицая, в.о. начальника Одеської митниці Сергій Мартинов продовжує затримувати вантажі українських експортерів. Швидкопсувна продукція деяких підприємців стоїть на митниці вже третій тиждень. І, як стверджують експортери та юристи, це вже є грубе порушення Митного кодексу, яке умисно створюється з погодження вищого керівництва ДФС.

Проте, не втрачаючи надії, підприємці та ветерани війни на Донбасі знов звернулось з новими фактами до в.о. голови Державної фіскальної служби Олександра Власова. Якщо реакції не буде і беззаконня на Одеській митниці продовжиться, то активісти обіцяють вдатися до більш масштабних акцій протесту та перекрити столичні вулиці.