07:13 / 20.06.2018 Одесса

Новий дилерський центр Ford від компанії "Мустанг Моторс" в Одесі

Відбулося відкриття нового сучасного дилерського центру "Мустанг Моторс" - офіційного дилера авто Ford в Одесі та області, за адресою: м.Одеса, вул. Грушевського, 37.

Дилерський центр "Мустанг Моторс", один з найбільших дилерських центрів Ford в Україні, який відповідає останнім вимогам бренду і надає повний цикл послуг щодо продажу, післяпродажного обслуговування, у тому числі і запчастин,  автомобілів всесвітньовідомої марки. Про це "Багнету" повідомили в компанії "Віннер Імпортс Україна, Лтд".

Одним із пріоритетних напрямків діяльності є обслуговування великогабаритної комерційної техніки. Спеціально для даного напрямку сервісний центр обладнаний підйомниками підвищеної вантажопідйомності, що дасть можливість обслуговувати комерційний транспорт і фургони будь-яких габаритних розмірів.

Дилерський центр був зданий в експлуатацію за рік.

Загальна площа центру 2500 кв.м. на 4,4 гектарах площі:

  • зона шоу руму становить 500 кв.м.;
  • зона сервісу займає 1400 кв.м.;
  • кількість підйомників – 22 поста.

З появою сучасного дилерського центру Ford, одесити та гості міста матимуть ще більше можливостей щодо придбання та обслуговування автомобілів марки Ford.

Виставкова зала нового дилерського центру розрахована на експозицію з семи автомобілів, а тестовий парк представлений п’ятьма автомобілями: Fiesta, Focus, Kuga, Mondeo і преміальним кросовером Ford Edge, що дає можливість усім прихильникам бренду та потенційним клієнтам протестувати найпопулярніші авто Ford і скласти своє власне враження від сучасних авто всесвітньовідомої марки.

Високий рівень сервісу клієнтам в процесі придбання та обслуговування автомобілів надаватимуть 53 висококваліфікованих спеціалістів автоцентру, які пройшли навчання та мають відповідні відзнаки.

У новому центрі використовується тільки сертифіковане та оригінальне устаткування та інструменти, які дозволяють здійснювати обслуговування і ремонт автомобілів Ford з дотриманням всіх вимог до якості і термінів робіт.

Запрошуємо відвідати новий дилерський центр "Мустанг Моторс" і поринути у новий вимір якості від Ford.