06:35 / 29.01.2020 Курьезы

Чоловік втратив $2,6 млн лотерейного виграшу через незнання англійської мови

Житель американського міста Нью-Бедфорд залишився без свого багатомільйонного виграшу через незнання англійської мови

Чоловік на ім’я Джоан Луїс ДаПонте подав позов проти своїх знайомих Марії Олівейри і Сюзан Гаспар. За його словами, жінки привласнили виграні ним у лотерею гроші, пише Depo.Закарпаття з посиланням на The Independent. 

Чоловік на ім’я Джоан Луїс ДаПонте подав позов проти своїх знайомих Марії Олівейри і Сюзан Гаспар. За його словами, жінки привласнили виграні ним у лотерею гроші.

Він розповів, що зіграв у лотерею і виграв певну суму. У ньому був скорочений напис "4mil", який вказував на суму виграшу. Рідною мовою чоловіка була португальська, де слово mil означає "тисяча", тому він вирішив, що його виграш становить чотири тисячі доларів (99 тис. грн).

ДаПонте віддав лотерейний квиток Олівейрі і попросив отримати виграш за нього. За це він пообіцяв подарувати їй 200 доларів. Хитра жінка погодилась і отримала 2,6 мільйона доларів із вирахуванням податків. Чоловікові ж вона передала 3,8 тисячі доларів (94 тис. грн), на які він очікував. Різницю вона залишила собі.

Згодом ДаПонте дізнався про обман, однак Олівейра все заперечує. Вона пояснила, що ніколи не отримувала лотерейні виграші для сторонніх людей.