01:54 / 24.02.2019 Курьезы

У Каліфорнії школяр написав цілий твір-пояснення, чому він не виконав домашнє завдання

У Каліфорнії, США, школяр не виконав домашнє завдання. Учитель попросив хлопчика написати лист з поясненням, чому він його не зробив, а в підсумку вийшов дуже проникливий твір.

Шкільний учитель хлопчика відправив фотографію з листом хлопчика батькам по електронній пошті. У Твіттер його виклала двоюрідна сестра батька Едварда, повідомляє nv.ua.

14-річний Едвард Кортес і підозрювати не міг, що його пояснення для вчителя стане популярним і змусить задуматися про своє життя таку кількість людей.

https://twitter.com/_Lyddz/status/1095900416141754368

"Я не зробив домашнє завдання, тому що не хочу займатися шкільними справами на вихідних - це час для прогулянок з друзями, телевізора та ігор. Також воно мене дуже злить і робить нещасним, а я хочу робити щось, що приносить мені щастя. Моя мама почала знаходити і ховати сиве волосся, щоб не нервувати собаку. Додатково до цього, робота не дає вам домашніх завдань, якщо тільки ви не вчитель або бос.

У реальному світі немає домашки, тому ми також не повинні їй займатися - це безглуздо. Справу закрито, суд приймає рішення на користь Едварда Іммануїла Кортеса в справі "Студент проти домашніх завдань".

Твіт набрав майже 100 тисяч репостів, а також понад 103 тисяч відповідей. Багато користувачів були розчулені листом і згадали, що щастя не повинно бути порожнім звуком у житті.

Я не бос і не вчитель, але роблю роботу на дому. Цей хлопець змусив мене переглянути своє ставлення до деяких обставин.