12:47 / 15.10.2020 Курьезы

Американський бігун відлякав пуму і став зіркою Youtube (ВІДЕО)

26-річний Кайл Барджесс вийшов на 16-кілометрову пробіжку в парк Слейт Каньйон неподалік від міста Прово. Ближче до кінця кола, він помітив кілька маленьких звірят - дитинчат пуми.

Американець зняв пуму, яка його переслідувала, і від пережитих емоцій став зіркою. 

26-річний Кайл Барджесс вийшов на 16-кілометрову пробіжку в парк Слейт Каньйон неподалік від міста Прово. Ближче до кінця кола, він помітив кілька маленьких звірят - дитинчат пуми, передає unian.ua.

Хлопець почав їх знімати, як несподівано на дорогу вистрибнула їх розлючена мати. Він почав відступати спиною вперед, не вимикаючи запису. Бігун відчайдушно матюкався і видавав гучні звуки, але кішка шипіла і гарчала, й продовжувала його переслідувати

Іди звідси! Іди! Я великий і страшний! ... господня... - такими словами бігун Кайл Барджесс намагався "розмовляти" з пумою.

Згодом чоловік підняв із землі камінь і кинув його у тварину, після чого кішка втекла.

Але Барджессу все одно довелося повернутися на те місце, де він зустрів пуму, інакше йому б довелося бігти назад 11 км. Він почекав півгодини, підібрав ще каменів, палицю й пішов. По дорозі він зустрів інших людей і запитав, чи не бачили вони пуму. Ті почали сміятися, поки бігун не показав їм відео.

Представник місцевої природоохоронної влади, який дізнався про інцидент, сказавши, що Барджесс поводився абсолютно правильно. Хлопець досі не може до кінця повірити, що він зміг вижити, але відновлювати пробіжки по парку наодинці не планує.