08:59 / 28.07.2017 Здоровье

Likarni.com — сервіс пошуку приватних клінік та лікарів в Україні

На порталі представлені приватні медичні установи усіх обласних центрів України

Сервіс запису пацієнтів Likarni.com протягом року займається пошуком лікарів і клінік. Консультанти проекту в телефонному режимі відповідають на питання клієнтів, записують на прийом до приватних клінік чи діагностичних центрів у зручний для пацієнтів час. Зараз на порталі представлені приватні медичні установи усіх обласних центрів України.

Пошук лікаря або клініки, не виходячи з дому

На порталі проста і зручна навігація — усього за два кліки відвідувач порталу має можливість відфільтрувати центри або клініки за спеціалізацією, підібрати фахівця, а також оформити заявку на прийом, не залишаючи дому чи офісу.

Актуальна інформація, ціни та відгуки

Щодня портал Likarni.com публікує інтерв'ю досвідчених кваліфікованих лікарів різних спеціалізацій. Лікарі в розгорнутій формі відповідають на питання відвідувачів сервісу. Проект "Задати питання лікарю" надає максимум корисної інформації, необхідної для збереження і відновлення здоров'я до візиту в клініку: як поліпшити зір без операції, як не потрібно лікувати грип і застуду у дорослих, як правильно лікувати простудні захворювання у дітей до року.

Також портал Likarni.com представляє актуальні акції та пакетні пропозиції від провідних приватних клінік України. База спеціальних пропозицій постійно оновлюється. Кожен відвідувач порталу має можливість скористатися пропонованими послугами — для цього зателефонуйте за вказаними на сайті номерами телефону або заповніть онлайн-форму зворотного зв’язку.

Зручний сервіс

Представники сервісу відзначають, що Likarni.com не зупиняються на досягнутому і щодня покращують свій проект. За словами керівників проекту, команда постійно працює над зменшенням часу запису пацієнтів, більш ефективним наданням інформації про медичні послуги і часу прийому лікарів у клініках. Це дозволить користувачам сервісу максимально швидко знаходити потрібних фахівців, економлячи свій час.

Варто зауважити, що база медичних установ постійно оновлюється. "Ми завжди виступали і виступаємо за максимально прозорі механізми роботи нашого сервісу, прозорі в першу чергу для клінік і пацієнтів. Ми прагнемо допомогти їм отримувати зворотний зв'язок один від одного, отримувати інформацію швидко і без посередників: адже дуже часто зекономлені години, а іноді навіть хвилини рятують нам здоров'я, а в деяких випадках і життя ", — говорить операційний директор, співзасновник проекту Likarni.com, Артем Кравченко.

Likarni.com — сервіс онлайн-запису, що надає об'єктивну інформацію про приватні медичні установи України, допомагає зробити правильний вибір лікаря чи клініки тим, хто цього потребує.