14:09 / 20.09.2016 Здоровье

В Києві відбудеться лекція професора Надира Арбера, на тему: "Рання діагностика і своєчасне виявлення онкологічних захворювань"

Асоціація    MEDES   (Ізраїль), Перший медичний центр Тель-Авіву,  Київська міська державна адміністрація, Департамент охорони здоров'я м. Києва, Комунальна науково-дослідна установа «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста» запрошує вас та Ваших колег відвідати безкоштовну лекцію голови Центру профілактики онкологічних хвороб онкологічного відділення Першого медичного центру Тель-Авіва, професора Надира Арбера, на тему: "Рання діагностика і своєчасне виявлення онкологічних захворювань".

Лекція відбудеться 22 вересня 2016 р. у будівлі Київської міської державної адміністрації, за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 36 (Колонна зала). Початок реєстрації о 13:00.

Лектор  :   Доктор Надир Арбер  -    голова Центру профілактики та ранній діагностики онкологічних хвороб онкологічного відділення    Першого медичного центру Тель-Авіва.    

Перший медичний центр Тель-Авіва імені Сураські (Іхілов) - провідна багатопрофільна університетська клініка - флагман ізраїльської медицини, в структуру якої входить: - більше 140 поліклінік; - 32 спеціалізованих стаціонарних відділення; - більше 1500 лікарів; - профільні інститути та дослідницькі центри; - 18 клінічних лабораторій; - операційні, оснащені найсучаснішим медичним обладнанням. Установа об'єднує в собі одночасно 5 корпусів: власне клініка Іхілов, центр реабілітації, інститут серця «Самі Офер», лікарня «Дана-ДВЕК» і пологовий будинок «Лісс».

За рейтингом журналу "Newsweek Magazine" медичний центр Тель-Авіва входить в десятку кращих клінік для лікування зарубіжних пацієнтів. Щорічно тут отримують допомогу понад 1,3 млн.осіб, з них близько 35 тис. - Іноземці.

За підтримки Першого медичного центру Тель-Авіва в СНД почала свою офіційну діяльність Асоціація Медес - незалежна організація, що об'єднала висококваліфікованих лікарів і провідні клініки Ізраїлю і країн СНД, що оснащені найсучаснішим обладнанням.

Асоціація сприяє глобалізації світової медицини на благо пацієнтів. Завдяки Медес високотехнологічну медичну допомогу отримали тисячі пацієнтів. Асоціація Medes включає в себе більше 50 великих медичних центрів в 12-и країнах світу.

Асоціація Medes дає можливість лікарям не тільки надати пацієнтам допомогу на найвищому рівні, а й професійний і кар'єрний ріст. Обмін досвідом, стажування, наукові семінари, тренінги - все це сприяє розвитку лікарів, знайомству з найпередовішими медичними технологіями і протоколами лікування.

Асоціація займається підготовкою і проведенням освітніх заходів для лікарів (конференції, семінари, майстер-класи, стажування для лікарів в провідних західних клініках, участь лікарів у міжнародних конференціях).

Науково-академічної діяльність асоціації сприяє впровадженню міжнародних стандартів лікування в медичну практику країн СНД, дає можливість лікарям освоїти передові технології і міжнародні протоколи лікування різних захворювань.

Доктор Надир Арбер - голова Центру профілактики та ранній діагностики онкологічних хвороб онкологічного відділення Першого медичного центру Тель-Авіва.

Спеціалізація - внутрішні захворювання, гастроентерологія, клінічне попередження ракових пухлин. Надир Арбер (Dr. Nadir Arber) - експерт з формування і проведення найбільш інформативного комплексу діагностичних процедур. Проходив стажування в таких ізраїльських і зарубіжних клініках: гастроентерологічному відділенні МЦ Іцхака Рабина за специфікою захворювань травної системи, онкоцентрі при Колумбійському Університеті з діагностування та лікування пухлин внутрішніх органів, МЦ Mount Sinai в Нью-Йорку за фахом «Кардіологія», Національному Інституті онкології з питань профілактики раку.

Кар'єрний стаж Надіра Арбера перевищує 25 років. Останні 10 років практики пан Арбер очолює підрозділ Національного центру Іхілов, що спеціалізується на профілактиці і ранньому виявленні раку, фонових патологій.

Науковий доробок професора Арбера складаються з понад 250 дослідницьких грантів і публікацій, заснованих на авторських дослідженнях і спостереженнях, і присвячених питанням профілактики онкології системи травлення і протиракової терапії. Один з провідних діагностів Ізраїлю, Арбер навчає студентів факультету медицини Університету Тель- Авіва.

За свій внесок в розвиток медицини, допомоги пацієнтам зі складними захворюваннями професор Арбер близько 70 разів був лауреатом і призером міжнародних та ізраїльських спільнот