15:28 / 26.11.2015 Экономика

Фінустанови переходять на онлайн платформи. Банк 3/4 не виняток

Фінансові установи переходять на онлайн платформи, про що свідчать останні дані.

Так, зокрема, Банк 3/4 презентував своїм клієнтам широкий спектр можливостей дистанційного обслуговування, зокрема, з використанням мобільного додатку BANK 3/4 Online, яке дозволяє легко і просто управляти своїми рахунками, картами, кредитами та депозитами.

Розвиваючи застосування новітніх технологій, відзначають у фінустанові, Банк 3/4 пропонує клієнтам активно використовувати систему дистанційного керування власними фінансами «Інтернет-Банкінг». Система доступна для використання як мобільний додаток на смартфоні (планшеті), або через сайт Банку.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, цілодобова клієнтська підтримка і швидкість платежів роблять процес банкінгу зручним і швидким. Послуга доступна для фізичних осіб, які відкривають поточні рахунки в Банку. З метою підвищення безпеки розрахунків підключення послуги здійснюється тільки за письмовою заявою клієнта.

Довідка: Банк 3/4 створений у 2008 році. Банк надає широкий спектр банківських та фінансових послуг клієнтам.  Статутний капітал Банку складає 350 млн. грн., банк здійснює прибуткову діяльність  та  дотримується високих стандартів ліквідності.