16:18 / 06.01.2015 Экономика

Для бійців АТО розробили натуральні сухі каші, після яких не хочеться пити

М'яса, додана максимальна кількість, щоб не перебивати смак гречки, оптимальне співвідношення.

Київські підприємці розробили й запустили до виробництва сухі каші, які, за їхнім задумом, можна використовувати в сухпайках для бійців АТО.

"На цей час ми маємо вже 4 позиції продуктів, які війдуть до нашого готового набору сухпаю. Ми кожного дня тестуємо по декілька продуктів та залишаємо тільки ті, що пройшли випробовування. Вже більше 5000 наших пакетів нагодувало наших бійців", - пише в групі на Фейсбук Стен Стар.

До речі, сухі каші вже можна придбати через Інтернет.

Ось як виробники пояснюють переваги своєї гречаної каші з яловичиною:

"Ця каша відома багатьом завдяки тому, що тушонка з гречкою є в сухпаях, але спробувавши наш продукт, ви не зможете їсти тушонку з гречкою. Основні відмінності - це те, що ми виробляємо сухе м'ясо яловичини високої якості. По ДСТУ 8286-90 на тушонку допускається жиру 22% та ще багато чого іншого. У нас в продукті тільки суха варена яловичина, пластівці гречані, лук та морква сушені та сіль, усе!!!. Ніяких консервантів та присилювачів смаку нема, тому що вони дають неприємне відчуття у шлунку та після них хочеться пити. Цю кашу потрібно розвести 1:3, тобто на порцію треба додати 300 мл окропу, будемо мати 400 !!! грам відмінного продукту! М'яса, додана максимальна кількість, щоб не перебивати смак гречки, оптімальне співвідношення. Маса нетто сухой суміши 110 гр, Масса нетто готового продукту 400-450 гр. Ціна 15,00 грн".