23:28 / 06.12.2019 Происшествия

Мама забула дитину на вулиці

У місті Гола Пристань на Херсонщині по вул.Ларіонова увагу небайдужих перехожих привернув дитячий візочок, у якому плакала дівчинка віком приблизно 6 місяців.

Люди спочатку чекали, що до візочка підійде матір. Коли ж ніхто так і не з'явився, перехожі зателефонували в поліцію, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"Дитину негайно відвезли у лікарню, де її оглянули. Крім незначного переохолодження, з дівчинкою було все добре", - розповів начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько.

Дівчинку ніхто не шукав. Її впізнала одна з лікарок та надала поліцейським дані матері. Жінку знайшли геть п'яною. Вона розповіла, що вийшла погуляти з дитиною, зустріла знайомого, побилася та посварилася з ним. Візочок із дитиною у цей час стояв біля будинку, вона після сварки про доньку забула та пішла по своїх справах.

Дівчинку знайшли перехожі і викликали поліцейських. Ті доправили до лікарні дитину. Матір згодом розшукали - вона була геть п'яна

Матері дитини – 34 роки. Вона перебуває на обліку як неблагополучна. Має ще двох дітей: 11 та 12 років, але їх виховує рідний батько. Тепер жінку можуть позбавити батьківських прав й на молодшу дитину.

"Після проведення перевірок буде вирішуватися питання про позбавлення її батьківських прав на доньку", - додав Ярослав Шанько.

Врятована дівчинка поки залишатиметься у лікарні.