18:18 / 04.11.2019 Происшествия

Росіянин плакав, сміявся, а потім вистрибнув з вікна поліцейського відділку на Київщині

Громадянин Росії пошкодив флагшток із чорно-червоним прапором Організації українських націоналістів біля пам'ятника Небесної сотні у Вишневому на Київщині.

Потім у відділку він плакав, сміявся і стрибнув із 3-го поверху, повідомили у поліції Київської області.

"Акт вандалізму стався у місті Вишневому. Невідомий чоловік біля пам'ятника Небесної сотні пошкодив флагшток із чорно-червоним прапором", - написали у повідомленні.

Про зловмисника правоохоронці дізнались від очевидця, який побачив його з вікна. 45-річний росіянин приїхав до родичів у село Святопетрівське і має посвідку на постійне місце проживання в Україні.

Під час спілкування з поліцейськими він був неадекватним: то голосно плакав, то починав сміятися. А потім, коли вийшов у туалет, зненацька вискочив у вікно з 3-го поверху адмінбудівлі. Пояснив вчинок тим, що голосно грала музика. На місце викликали "швидку". Росіянина із забійними травмами тіла доставили до лікарні.

Поліція склала адмінпротокол про дрібне хуліганство. Державну міграційну службу проситимуть скасувати іноземцю посвідку на тимчасове проживання, щоб відіслати його з країни і заборонити подальший в'їзд. У поліції також проведуть службове розслідування інциденту зі стрибком.

ТЭГИ: