19:30 / 19.02.2019 Происшествия

За матеріалами резонансу ДБР розпочало розслідування

Центральним апаратом Державного бюро розслідувань 18 лютого 2019 року до ЄРДР внесено інформацію про вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України за фактом публікації на сайті Резонанс журналістського розслідування Ярослава Берендакова НА ДЕЖУРСТВО БЕЗ ОРУЖИЯ: КТО ОТВЕТИТ ЗА ХАЛАТНОСТЬ.

Про це повідомила перший заступник Директора ДБР Ольга Варченко і соцмережі Facebook, оприлюднивши копію відповідного документу.

У Єдиному реєстрі досудових розслідувань вказано, що "відповідно до повідомлення розміщеного на сайті Резонанс встановлено, що 24.02.2018 за вказівкою керівництва Управління патрульної служби в Одеській області Департаменту патрульної поліції НПУ інспектор роти №4 Даниленко Р.В. заступив на службу без отримання табельної вогнепальної зброї". На чергуванні на Привокзальній площі у Одесі, патрульний Даниленко "під час охорони громадського порядку отримав від футбольних фанатів тілесні ушкодження".