22:23 / 24.01.2019 Происшествия

В.о. начальника Одеської митниці Сергій Тупальський погрожує журналістам

Журналісти АСПІ заявляють про тиск та погрози кримінальної відповідальності з боку в.о. начальника Одеської митниці Сергія Тупальского.

Ми, журналісти інформаційного агентства АСПІ, заявляємо що ми незалежний засіб масової інформації та не виконуємо ні чиї замовлення і намагаємось об’єктивно та спираючись на факти висвітлювати події.

Ми не маємо олігархічних чи адміністративних лоббі, тому можемо себе захищати тільки в інформаційному просторі.

Звертаємось до Президента України, Прем`єр Міністра України, до всіх незаангажованих засобів масової інформації, народних депутатів України, з проханням присікти погрози кримінальної відповідальності та скасування акредитації з боку в.о. начальника Одеської митниці Сергія Тупальского, що є тиском на нашу редакцію!

Отримавши звернення підприємців, проаналізувавши докази, наші журналісти провели власне розслідування та виклали їх в статті від 23.01.2019. В якості доказів журналісти використали офіційні листи та записи телефонних розмов підприємців з представниками одеської митниці, а також коментарі активістів, які дуже обурили пана Тупальского, про що він виклав в пості на своїй сторінці в Fecebook. Митника зачепили, законні вимоги активістів передати корупціонерів до правоохоронних органів, згідно з п.2 статті 207 КПКУ, якою надано кожному громадянину право на затримання та передачу в руки правоохоронних органів порушників закону.

В додаток, ми оприлюднюємо документ за підписом в.о. начальника Одеської митниці Сергія Тупальского, який передали нашій редакції підприємці, щоб експерти, журналісти та юристи дали оцінку тій нісенітниці, яка в ньому написана.

Офіційно звертаємось, через засоби масової інформації, до пана Тупальского з пропозицією довести в судді обвинувачення в поширенні заказних матеріалів нашою редакцією!