12:56 / 03.01.2019 Происшествия

Львів’янин затримав грабіжника, який поранив ножем жінку на трамвайній зупинці

Нападник двічі вдарив жінку ножем, відібрав у неї сумку та намагався втекти

Подія сталася у середу, 2 січня, близько 20:15 на трамвайній зупинці на перехресті вулиць Генерала Чупринки — Київської. На 26-річну жінку, яка стояла на зупинці, напав невідомий та двічі вдарив її ножем. Після нападу потерпілу госпіталізували.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини, чоловік двічі вдарив жінку ножем, відібрав у неї сумку та намагався втекти. Проте його затримав перехожий.

"31-річний львів’янин розпочав переслідування, наздогнав та затримав зловмисника, після чого передав його правоохоронцям, які прибули на місце події", – повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини.

Потерпілу госпіталізували, медики встановлюють їй діагноз. За попередньою інформацією, її життю нічого не загрожує.

За інформацією поліції, нападник – 40-річний раніше судимий чоловік. Правоохоронці встановлюють обставини та деталі події. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1. ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до семи років позбавлення волі. Зловмисника затримали, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування, повідомляє zaxid.net.