15:39 / 23.01.2018 Происшествия

На Тернопільщині чоловік обікрав крамницю, де працює його дружина

22 січня близько восьмої години ранку до співробітників Чортківського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки райцентру, про те, що невідома особа, пошкодивши захисні ролети та вхідні двері, проникла до приміщення торгового закладу і з каси викрала всю виручку. Сума була чималою – майже вісім з половиною тисяч гривень.

Проведеними заходами поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 32-річний чортківчанин. Чоловік – затятий ігроман, тож постійно у пошуку готівки. Як встановили поліцейські, крадіжку зловмисник скоїв близько восьмої години вечора і тієї ж ночі разом з товаришем все програли.

Вибір крамниці для крадія не був випадковим. У цьому торговому закладі він часто бував, адже там продавцем працює його дружина, тож лиходій знав, що власниця торгового закладу не завжди забирає виручку.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 3 статті 185 ККУ. Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, повідомляє сайт "0352".