11:48 / 20.08.2015 Происшествия

Антимонопольний комітет відреагує на дії монополіста компанії "Бест"

Зіневич Олексій Олексійович порушив Договір про надання телекомунікаційних послуг...

Користуючись своїм становищем монополіста на території кількох населених пунктів Київської області, регіональний телекомунікаційний оператор «Компанія «Бест» дозволяє собі грубо порушувати права споживачів.

Діями компанії «Бест» і зокрема її директора Зіневича О.О., який дозволяє собі безпідставно порушувати права споживачів, клієнт компанії «Бест» Коверзнєв Костянтин попросив зайнятись Антимонопольний комітет України.

Він вимагає вжити заходів, передбачених антимонопольним законодавством України, з метою усунення дискримінації щодо нього особисто з боку Зіневича О. О. та його компанії, а також з тим, щоб подібна негативна практика не поширювалася на клієнтів цього підприємства в майбутньому.

«З причин, очевидно, особистої неприязні директор підприємства Зіневич Олексій Олексійович дав усну вказівку працівникам своєї компанії про ненадання мені послуг Інтернет-зв’язку, порушивши Договір про надання телекомунікаційних послуг № 28110 від 30 жовтня 2011 року зі мною, Коверзнєвим К. Л. Таким чином, не маючи фінансової заборгованості перед «Компанією «Бест», і оплативши послуги за липень 2015 року, я цілий місяць не отримував тих послуг, які є предметом Договору № 28110. У цьому факті я вбачаю грубе зловживання з боку «Компанії «Бест» своїм монопольним становищем на території низки населених пунктів Київської області», - пише у своєму зверненні К. Коверзнєв.

Костянтин Коверзнєв також звернув увагу на порушення прав споживачів та обмежувальну ділову практику й зловживання своїм монопольним становищем з боку Товариства з додатковою відповідальністю «Компанії «Бест» щодо нього, як клієнта цієї компанії.

Директор компанії «Бест» Зіневич О.О. відключив послугу клієнту без будь-якого попередження чи письмового сповіщення, незважаючи на те, що послуги завжди оплачувались вчасно. Це може свідчити про те, що монопольне становище викликає почуття безкарності.