19:47 / 30.11.2020 Происшествия

У Києві обмалювали BMW X7 Ігоря Мірошниченка

На вулиці Бастіонній у Києві, неподалік від бульвару Дружби народів, сплюндрували автомобіль BMW X7, яким користується екс-депутат Київради Ігор Мірошниченко.

На машині білою фарбою з усіх боків нанесено напис «корупція», повідомляє Аргументум.

Сам Ігор Мірошниченко, як розповіли свідкі події, перебував у кафе «Cactus Espresso Bar» на вулиці Бастіонна, 5, і вийшов до автомобіля лише після приїзду поліцейських.

Згідно з декларацією Ігоря Мірошниченка за 2019 рік, його дохід склав 121500 грн. 70 000 заробила дружина екс-депутата, трохи більше 10 тисяч подружжя отримало в якості матеріальної допомоги при народженні дитини. Також у декларації зазначено два автомобілі BMW – X5 2014 року випуску та GT528і 2017 року випуску. BMW X7, яким він послуговується зараз і який, згідно з інформацією на популярному сайті продажу, коштує понад $100 тисяч, у декларації Мірошниченка не зазначено.

Нагадаємо, що попри те, що Ігор Мірошниченко не брав участі у нещодавніх місцевих виборах, до набуття чинності нового складу Київради він залишається депутатом. Отже, зобов’язаний зазначати у декларації зміни майнового стану.

ТЭГИ: